L-Carnitine 200 Caps.

Продукт №: G003987
Код на производителя: 15755

Л-карнитин 200 таблетки

  • Марка:

L - карнитин е естествена аминокиселина, която се среща основно в мускулите и в сърцето. Тя е важен фактор в правилния метаболизъм на мазнините. По този начин, Л-карнитин стимулира намаляването на мазнините, като същевременно съдейства за повишаване на енергията в тялото. Също така, тази аминокиселина притежава свойства да неутрализира появата на мускулна треска, след голямо физическо натоварване.

Това прави Л-карнитинът изключително подходящ преди тренировки и чудесно допълнение към всеки режим за намаляване на телесно тегло. 

В една капсула се съдържа 200мг, Л-карнитин


58.81лв.

Начин на приемане

Приемайте 5 капсули 20 минути преди тренировка, а в почивните дни приемайте 5 капсули веднага след сън.

Каква цел има

За намаляване на телесното тегло и за повече енергия

Странични ефекти

Няма

За Л-Карнитин Виж всички 119 продуктa

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Коментари към L-Carnitine 200 Caps.

Добави коментар
Л-карнитин 200 таблетки L-Carnitine 200 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Л-Карнитин на , моля свържете се с нас на 0879202042.