L-CARNITINE 2000mg 60 tabs.

Продукт №: G005547
Код на производителя: BIO-86

Л-карниин за отслабване

L-Carnitine подсилва потенциала за изгаряне на мазнините, подобрява възстановяването след тренировка и зарежда мускулите ви с гориво.  Приемането на  L-Carnitine , е много-удобен начин да се заредите с доза L-Carnitine. L-Carnitine е аминокиселина, която играе много важна роля за вашият метаболизъм. Неговата функция е да транспортира мазнините до митохондрите, които са„фабриката за горене на мазнини” във вашето тялото.

 

По-просто казано, L-Carnitine помага на мазнините да се транспортират до клетките на скелетната мускулатура и от там да бъдат използвани, като гориво, което да се използва за поддържане на оптималния атлетичен потенциал. Още повече , че клинични проучвания показват, че L-Carnitine спомага за намаляването на мускулните болки, свързани с мускулни увреждания от упражнения с голяма интензивност.


77,30 лв. 43.90лв.

Начин на приемане

Приемайте по 3 таблетки дневно преди хранене.

Каква цел има

За намаляване на теглото и изгаряне на амзнините.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 60 таблетки
Количестно на доза 2.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Л-карнитин 2000 мг 0%

За Л-Карнитин Виж всички 119 продуктa

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Коментари към L-CARNITINE 2000mg 60 tabs.

Добави коментар
Л-карниин за отслабване L-CARNITINE 2000mg 60 tabs. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Л-Карнитин на BIOVEA, моля свържете се с нас на 0879202042.