L-Carnitine 60 Tabs.

Продукт №: G004154
Код на производителя: 15756

Хранителна добавка с Л-Карнитин 60 таблетки

  • Марка:

L-Carnitin Tabs  е отлично средство за изгаряне на мазнини, особено когато е комбинирано с хранителен режим и физическа активност. Благодарение на л-карнитин, вашите излишни подкожни мазнини се превръщат в енергия, която служи не само за работата на мускулите, но и за всички функции на тялото.

Приемът на L-Carnitin Tabs ще Ви помогне да отслабнете, като в същото време ще Ви осигури повече енергия, за да сте винаги тонизирани.

Аминокиселината л-карнитин има и много други функции, важни за вашето тяло. Една от тях е свързана с метаболизма на аминокиселините с разклонена верига (ВСАА), които са особено важни за бодибилдърите и спортистите.

Л-карнитин подобрява функциите и на черния дроб. Аминокиселината е един от силните антиоксиданти, благодарение на което предпазва от болести и забавя процесите на стареене, заздравява и предпазва костите,  подобрявайки  тяхната структурна плътност.


34.79лв.

Начин на приемане

Приемайте 2 таблетки 20 минути преди тренировка, а в почивните дни приемайте 2 таблетки веднага след сън.

Каква цел има

За изгаряне на мазнините и подобряване на метаболизма.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 162 дози
Количество в опаковка 325 таблетки
Количестно на доза 2.01 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Л-Карнитине тартрат 23188 mg 0%
Протеин < 0,1 g 0%
Натрий < 0,1 g 0%
Въглехидрати 64.1 g 0%
Захари < 0,1 g 0%
Фибри < 0,1 g 0%
Общо Калории 847 kJ / 202 kcal 0%
Мазнини (наситени) 1,9 g 0%
Общо Мазнини 1,9 g 0%

За Л-Карнитин Виж всички 119 продуктa

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Коментари към L-Carnitine 60 Tabs.

Добави коментар
Хранителна добавка с Л-Карнитин 60 таблетки L-Carnitine 60 Tabs. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Л-Карнитин на , моля свържете се с нас на 0879202042.