L-Carnitine HCA Plus 50 caps

Продукт №: G003831
Код на производителя: AL42

Фетбърнер с Л-карнитин

  • Марка:

Това е доказан продукт в борбата с илишните мазнини. Този фетбърнер ще регулира нивото на липидите в тялото и ще ви помогне с  фиическите натоварвания като ще изгаряте почти двойно количество калории във всяка тренировка.

Л-карнитинът ще намали умората ви, намали мастните клетки и предотврати появата на йо-йо ефект. Заедно с  хидрокси лимонената киселина /НСА/, която увеличава процесите на отлагането на мастна тъкан вие ще можете да постигнете желаните резултати, L-Carnitine HCA Plus е идеален продукт а хора които следват програма за отслабване и е много добър ибор за активни спортисти или спортисти във възстановителен период.


55.45лв.

Начин на приемане

2 капсули дневно - около час и половина преди натоварвания,

Каква цел има

Премахване на излишните килограми. Двойно изгаряне на калории.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 25
Количество в опаковка 50caps
Количестно на доза 2.00caps
Съставка Грамаж Процент
Л-карнитин 750mg 0%
Протеин 0.9gr 0%

За Фет Бърнър Виж всички 83 продуктa

Фет бърнърите действат по един или и по двата начина, като поддържат определен дефицит в енергийния баланс (разликата от изразходените и консумираните калории).Фет Бърнърите са продукти главно спомагащи за намаляване на телесни мазнини, също така дават много сила, енергия и тонус по време на тренировка.

Коментари към L-Carnitine HCA Plus 50 caps

Добави коментар
Фетбърнер с Л-карнитин L-Carnitine HCA Plus 50 caps не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Фет Бърнър на , моля свържете се с нас на 0879202042.