Л-Карнитин течен с вкус на череша 474 мл

Продукт №: G004071
Код на производителя: 350752

Течен Л-Карнитин череша

  • Марка: GNC
  • Вкус: Череша

Приемането на GNC L-Carnitine Liq , е много-удобен начин да се заредите с доза L-Carnitine. L-Carnitine е аминокиселина, която играе много важна роля за вашият метаболизъм. Неговата функция е да транспортира мазнините до митохондрите, които са„фабриката за горене на мазнини” във вашето тялото.

 

По-просто казано, L-Carnitine помага на мазнините да се транспортират до клетките на скелетната мускулатура и от там да бъдат използвани, като гориво, което да се използва за поддържане на оптималния атлетичен потенциал. Още повече , че клинични проучвания показват, че L-Carnitine спомага за намаляването на мускулните болки, свързани с мускулни увреждания от упражнения с голяма интензивност.104,35 лв. 71.99лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1 доза е равна на 4 супени лъжици или 60мл

Каква цел има

За намаляване на теглото и прилив на енергия.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 6
Количество в опаковка 474 ml
Количестно на доза 79.00 ml
Съставка Грамаж Процент
Л-карнитин 2 g 0%
Общо Калории 160 0%

За Л-Карнитин Виж всички 119 продуктa

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Коментари към Л-Карнитин течен с вкус на череша 474 мл

Добави коментар
Течен Л-Карнитин череша Л-Карнитин течен с вкус на череша 474 мл не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Л-Карнитин на GNC, моля свържете се с нас на 0879202042.