Lean Fix Elite 120 капсули

Продукт №: G001934
Код на производителя: lx120

Ускорява изгарянето на мазнини,

Lean Fix ™ е научно формулиран за да се справи с всички  критични компоненти в процеса на отслабане наведнъж . Всяка съставка е специално избрана. Това е комбинация от термогенни съставки, регулиращи захарта средства, плюс всички естествени диуретици при един пълен пакет . В края на краищата, Lean Fix ™ формулата работи в синхрон за подпомагане на търсеният релеф на коремните мускули! Най-хубавото е , че няма абсолютно никакви непозволени субстанции в състава си! Lean Fix съдържа стандартизиран екстракт от гарсиния камбоджия, гуарана, екстракт от кора на бяла върба и л-канитин. Тази уникална комбинация не само стимулира изгарянето на мазнини и загубата на излишните килограми, но и предпазва от повторното им натрупване. Регулирайки нивата на холестерола има и цялостен тонизиращ ефект. Повишава мускулната сила и енергия. Екстракт от кора на бяла върба укрепва здравето на черния дроб и бъбреците и има благоприятно действие върху сърдечната дейност. Lean Fix съдържа L-карнитин, който спомага за изгаряне на подкожните мазнини, повишава силата и издръжливостта и намалява риска от увреждане на чистата мускулна маса. L-карнитине аминокиселина полезна както за мозъчната дейност, така и за имунната система. Тя намалва симптомите на стрес и играе важна роля в процеса на детоксикация на организма, тъй като неутрализира образуването на млечна киселина.


60.49лв.

Начин на приемане

3 капсули дневно

Каква цел има

Отслабване.

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 40
Количество в опаковка 120
Количестно на доза 3.00

За Фет Бърнър Виж всички 83 продуктa

Фет бърнърите действат по един или и по двата начина, като поддържат определен дефицит в енергийния баланс (разликата от изразходените и консумираните калории).Фет Бърнърите са продукти главно спомагащи за намаляване на телесни мазнини, също така дават много сила, енергия и тонус по време на тренировка.

Коментари към Lean Fix Elite 120 капсули

Добави коментар
Ускорява изгарянето на мазнини, Lean Fix Elite 120 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Фет Бърнър на All American EFX, моля свържете се с нас на 0879202042.