Лецитин 1200 мг 100 дражета Now Foods

Продукт №: G001906
Код на производителя: 2210

Lecithin

Лецитин 1200 мг 100 дражета Now Foods е съставка, която присъства във всички клетки в природата, растенията и животните. Лецитинът играе огромна роля в почти всички биологични процеси - включително предаването на нервните импулси, дишането и произвеждането на енергия. Лецитин е изключително важен за всички тези биологични функции. Лецитинът съдържа много различни полезни за организма съставки.

Те влючват холин, инозитол, линолова киселина, фосфатидилсерин, здравословни мастни киселини и триглицериди и фосфор.

  • Холинът и инозитолът са вещества, които изгарят мазнините и предотвратяват мастната дегенерация на черния дроб, както и намаляват холестерола и триглицеридите в кръвта.
  • Фосфатдилсеринът подпомага спортните постижения и има значителен ефект върху запаметяването.
  • Линоловата киселина е омега-6 мастна киселина, която подпомага за поддържането на здравословни нива на холестерол, подсилва ставите и сухожилията, сърдечно-съдовата система.
  • Фосфорът влиза в състава на костната тъкан и фосфолипидите на мембранните структури на клетките, поддържа киселинно-алкалното равновесие.

Начин на употреба: Една доза 1-3 пъти дневно.


30,61 лв. 22.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 драже два пъти дневно.

Каква цел има

Подкрепа и поддържане на добро общо здраве.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 33 дози
Количество в опаковка 100 дражета
Количестно на доза 3.03 дражета
Съставка Грамаж Процент
Калории от мазнини 25 0%
Общо Калории 30 0%
Мазнини полиненаситени 2 г 0%
Общо Мазнини 2.5 г 4%

За Други Мастни Киселини Виж всички 24 продуктa

Други Мастни Киселини-В зависимост от химичния състав, мастните киселини се делят на наситени, мононенаситени и полиненаситени. В хранителните мазнини те присъстват в различни комбинации. По принцип само полиненаситените линолова киселина (омега-6 мастна киселина) и алфа-линоленова киселина (омега-3 мастна киселина) са есенциални и трябва задължително да се набавят с храната. В същото време трябва да се следи и за балансиран прием на останалите мастни киселини.

Коментари към Лецитин 1200 мг 100 дражета Now Foods

Добави коментар
Lecithin Лецитин 1200 мг 100 дражета Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Други Мастни Киселини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.