Лецитин 1200 мг 90 софтгел капсули Natural Factors

Продукт №: G005281
Код на производителя: 2600

Естествен продукт срещу запушване на артерии и висок холестерол

Лецитин 1200 мг 90 софтгел капсули Natural Factors е естествен продукт срещу запушване на артерии и висок холестерол.

При проблеми с черния дроб:

Черният дроб е изключително важен орган и всяка негативна промяна във функциите му, може да доведе до много неблагоприятни последствия. Безразборният прием на медикаменти, честата консумация на захари и мазнини, наднорменото тегло, злоупотребата с алкохол, уседналият начин на живот – това са само част от причините, поради които състоянието на черния дроб може сериозно да се влоши.

Лецитин намалява вредните ефекти от нездравословния начин на живот и тяхното негативно въздействие върху черния дроб. Намалява риска от натрупване на мазнини в черния дроб и подкрепя чернодробния метаболиззъм при хора, които консумират повече алкохол. Спомага за извеждането на токсичните вещества от тялото. Допринася за поддържане на нормални нива на холестерола в кръвта.

При влошаване на паметта и фокуса:

За да функционират правилно, мозъкът и нервната система имат засилена нужда от внос на определени хранителни вещества. Недостигът на тези вещества много често води до проблеми със запаметяването и концентрацията, умора и лошо настроение.

Лецитин снабдява мозъка и нервната система с важни хранителни вещества, които имат доказано полезно действие върху мисленето, обработването на информация, паметта и концентрацията. Отразява се благоприятно и на по-възрастни хора с нарушена памет и концентрация.

Приложение:
Допринася за нормалната концентрация на холестерола, за нормалната функция на мозъка и черния дроб, за защита на клетките от оксидативен стрес, за усвояването на мастноразтворимите витамини и за нормалното функциониране на обмяната на веществата.

Забележки:
Не се препоръчва при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани:

Дозировка:
До 3 софтгел капсули на ден, с храна.

Съдържание: в 1 капсула дн.доза
Лецитин /неизбелван/ 1200 mg 3600 mg
от соеви зърна    


Други съставки: Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода).

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.


30,45 лв. 19.90лв.

За Лекарства без рецепта Виж всички 36 продуктa

Пазарувайте спокойно лекарствени продукти, които се купуват без рецепта.

Коментари към Лецитин 1200 мг 90 софтгел капсули Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт срещу запушване на артерии и висок холестерол Лецитин 1200 мг 90 софтгел капсули Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Лекарства без рецепта на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.