Лег Вейнс 435 мг 60 капсули Nature's Way

Продукт №: G004787
Код на производителя: 79270

Естествен продукт за заздравяване на кръвоносни съдове и имуните

Лег Вейнс 435 мг 60 капсули Nature's Way съставлява екстракти от билки и растения, които подкрепят функциите и дейността на кръвоносната система. Извлекът от листа на глухарче благоприятства стомашно-чревния тракт, нервната и сърдечно-съдовата системи. Дивият кестен подкрепя кръвообращението, смекчава тежестта и болките в крайниците. Червеният пипер действа чудесно на кръвоносната система. Той подхранва клетъчната структура на артериите, вените и капилярите. Регулира кръвопотока от главата до краката и въздейства на сърцето, без да предизвиква сърцебиене. Освен това, има свойството да изхвърля токсините от организма. Лечебните свойства на гроздето пък, подкрепят цялостно сърдечно-съдовата дейност и работата на сърдечния мускул. Витамин С, който не се произвежда от човешкия организъм, а трябва се набавя допълнително, изпълнява много важни функции. Основното му предназначение обаче, е да тонизира и детоксикира. Препоръчва се при понижен имунитет, психически и физически натоварвания, недохранване.

Приложение:
Формулата Лег Веинс допринася за нормалното кръвообръщение и нормалното състояние на кръвоносните съдове.

Забележки:
При бременност или кърмене, консултирайте се с вашия лекар преди употреба на продукта. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули 2 пъти дневно с храна.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Глухарче (лист) 150 mg 300 mg
Екстракт от див кестен (семе)
в който се съдържат 20% есцин
300 mg 600 mg
Бодлив залист/ Миши трън (корен) 150 mg 300 mg
Лют червен пипер (плод) 150 mg 300 mg
Бодлив храст (кора) 50 mg 100 mg
Tru-OPCs™ Сух екстракт отгроздово семе 37 mg 74 mg
Витамин С (като аскорбинова к-на) 30 mg 60 mg
Въглехидрати 1 g 2 g


Други съставки: Желатин (капсула), просо, магнезиев стеарат.


35,49 лв. 22.70лв.

Начин на приемане

Приемайте по две капсули два  пъти дневно.

Каква цел има

За укрепване на здравето.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Лег Вейнс 435 мг 60 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за заздравяване на кръвоносни съдове и имуните Лег Вейнс 435 мг 60 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.