Ленено масло с лигнини 1000 мг 120 дражета Now Foods

Продукт №: G001399
Код на производителя: 2140

Flax Oil (High Lignan)

Ленено масло с лигнини 1000 мг 120 дражета Now Foods е дар от природата, който се отличава с многобройните си ползи за човешкото тяло. То е отличен източник на здравословните омега-3 мастни киселини. Масло от Ленено Семе намалява нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта, спомага при борбата с артрита и сърдечно-съдови заболявания, както и съдържа големи количества лигнини – растителни химикали с антиракови и антивъзпалителни свойства. Също така спомага за възстановяване на тялото при стресови ситуации, намаля подкожните мазнини и действа тонизиращо. Масло от Ленено Семе е с богато съдържание на витамини и минерали - цинк, желязо, магнезий, сяра, калций, фосфор, калий, манган, мед, кобалт, молибден, хром, никел, витамин Е и витамини от Б-комплекс. Масло от Ленено Семе от NOW Foods се пресова по специална технология и се капсулова в дражета, които са херметически запечатани и така маслото се предпазва от окисляване и разлагане. NOW - Flax Oil (High Lignan) осигурява на организма по-големи количества растителни химикали и лигнини, които са свързани директно с естрогена. Високата концентрация на лигнини прави продукта далеч по-потентен от обикновеното ленено масло на пазара. Другото предимство на концентрираното ленено масло е по-високото съдържание на омега-3, омега-6 и омега-9 мастни киселини в състава.

Начин на употреба: Една доза 1-3 пъти дневно.


45,92 лв. 33.00лв.

Начин на приемане

Приемайте една доза от 1 до 3 пъти дневно.

Каква цел има

За здрави стави сухожилия и общо здраве

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 120 дръжета
Съставка Грамаж Процент
Общо Калории 30 0%
Мазнини мононенаситени 0.5 г 0%
Мазнини полиненаситени 2 г 0%
Общо Мазнини 3 0%

За Мастни Киселини Виж всички 112 продуктa

В зависимост от химичния състав, мастните киселини се делят на наситени, мононенаситени и полиненаситени. В хранителните мазнини те присъстват в различни комбинации. По принцип само полиненаситените линолова киселина (омега-6 мастна киселина) и алфа-линоленова киселина (омега-3 мастна киселина) са есенциални и трябва задължително да се набавят с храната. В същото време трябва да се следи и за балансиран прием на останалите мастни киселини.

Коментари към Ленено масло с лигнини 1000 мг 120 дражета Now Foods

Добави коментар
Flax Oil (High Lignan) Ленено масло с лигнини 1000 мг 120 дражета Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Мастни Киселини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.