Leusteron TST

Продукт №: G003511
Код на производителя: 991

Комплексни аминокиселини

  • Марка:
  • Вкус: Череша

Времето на разграждане на Leusteron излиза около три часа, т.е три часа след консумацията  му въпросният синтез пак е спаднал до първоначалната си стойност. Теоретично, чрез формула от Leusteron – протеин (ЕЕАs) – въглехидрати, на всеки три часа би трябвало да се ускорява синтеза на протеин, и да се получи голямо и дълготрайно нарастване. На практика, амбициозният атлет би трябвало да приеме Leusteron малко преди натоварване заедно с един „бърз” протеин  и високогликемични въглехидрати, за да ускори протеиновия синтез още докато тренира. Ако финансово е достъпно, се препоръчва сутрин след ставане да се консумира формулата Leusteron – протеин (ЕЕАs) – въглехидрати, а за най-големи постижения процедурата да се повтаря  през от три часа през целия ден.


98.80лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

5,10гр на ден. Препоръчително с протеинов шейк.

Каква цел има

Покачване на мускулна маса

Повишаване на енергията по време на тренировка

Увеличаване на силата

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30дози
Количество в опаковка 0.400kг.
Количестно на доза 0.01.kг.
Съставка Грамаж Процент
Л-Леуцин 10гр. 0%
Протеин 10гр. 0%

За Комплексни Аминокиселини Виж всички 85 продуктa

Комплексни Аминокиселини са химични съединения, в молекулата на които присъстват задължително аминогрупа и химична група, придаваща киселинни свойства на съединението. Коплексните аминокисели са съвкупност от всички незаменими и заменими аминокисели(Бцаа, в свободна форма както и есенцалните аминокиселини)

Коментари към Leusteron TST

Добави коментар
Комплексни аминокиселини Leusteron TST не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни Аминокиселини на , моля свържете се с нас на 0879202042.