L-Glutamine 1 кг

Продукт №: G002000
Код на производителя: glu1

Естествена аминокиселина

  • Марка:

Глутаминът е естествено съществуваща аминокиселина и един от най-разпространените аминокиселини в тялото, която
 п
омага на тялото да се възстанови след тренировка.Основните му функции са да  минимизира катаболизма, увеличава синтеза на белтъци, намалява мускулните болки и благоприятства за поддържането на азотния баланс и  доброто състояние на имунната система. Обикновено се класифицира като условно есенциална аминокиселина , тъй като се произвежда от тялото , но по време на периоди на прекомерен стрес или травма , тя се изчерпва от тялото и се налага да се приема допълнително. Глутаминът е естествена съставка на боб , птиче месо , риба и млечни продукти. По-голямата част от глутамин се произвежда в скелетната мускулатура и мастна тъкан . Освен това , глутамин се синтезира в белите дробове , черния дроб и мозъка . Той се използва предимно за гориво от тънките черва , имунната система , космените фоликули и стомашно-чревния тракт . ALLMAX Глутаминът е произведен с най-чистите суровини на микронизирания глутамин и гарантира възстановяване след тренировка.


164.67лв.

Начин на приемане

1 доза (5г) преди тренировка

Каква цел има

Помага при възстановяване след тренировка.

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 200 дози
Количество в опаковка 1000 г
Количестно на доза 5.00 г
Съставка Грамаж Процент
Л-Глутамин 5 гр 0%

За Глутамин Виж всички 97 продуктa

Глутаминът  е една от двадесетте канонични аминокиселини. Не е незаменима, но може да бъде условно незаменима в някои случаи, като усилено физическо натоварване или стомашно-чревни проблеми. Глутамина също играе роля и като имунустимулатор.

Коментари към L-Glutamine 1 кг

Добави коментар
Естествена аминокиселина L-Glutamine 1 кг не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Глутамин на , моля свържете се с нас на 0879202042.