Л- Глутамин 500 мг

Продукт №: G004045
Код на производителя: 418466

Глутамин 50 капс

  • Марка: GNC

Хранителната добавка Глутамин е важна аминокиселина, която се изисква от всеки мускул в тялото, и е един от най-важните градивни елементи във формирането на протеини, които поддържат здравето на клетките и възстановяването на тъканите. Глутаминът може да се  намери в различни количества в повечето хранителни вещества някои от тях са:  месо и риба, както и в по-малка степен, в зеленчуци и варива.

 

GNC Glutamine капсули е най-изобилстващата аминокиселина в човешкото тяло, която подпомага възстановяването, антикатаболните и анаболните процеси, също така и покачване на мускулна маса. 


31,17 лв. 21.50лв.

Начин на приемане

Една доза е от 3 до 5 таблетки. Една дозае да се приеме 30 минути преди тренировка за предпазване от катоболизъм и втора след тренировка за оптималното възстановяване и ускоряване на мускулния растеж. В почиените дни се препоръчва да се взима една доза сутрин на гладно.

Каква цел има

Стимулиране отделянето на растежен хормон. Увеличаване на мускулната маса и сила. Антикатаболен ефект върху тялото. Подсилване на имунната система.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 50 дози
Количество в опаковка 50 таблетки
Количестно на доза 1.00
Съставка Грамаж Процент
Витамин B6 (Пиродоксин) 0.6mg 0%
Витамин C 10mg 0%
Л-Глутамин 500mg 0%

За Глутамин Виж всички 97 продуктa

Глутаминът  е една от двадесетте канонични аминокиселини. Не е незаменима, но може да бъде условно незаменима в някои случаи, като усилено физическо натоварване или стомашно-чревни проблеми. Глутамина също играе роля и като имунустимулатор.

Коментари към Л- Глутамин 500 мг

Добави коментар
Глутамин 50 капс Л- Глутамин 500 мг не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Глутамин на GNC, моля свържете се с нас на 0879202042.