L-Glutamine 500 мг 100 вакумунирани капсули

Продукт №: G002653
Код на производителя: 14702

Глутамин на капсули

L-Glutamine е хранителна добавка която е  важна аминокиселина, тя може да осигури по-добро възстановяване  и дава  истински тласък в подобряването на имунната система . Много културисти споделят, че не боледуват от настинки и грип при използване на Хранителната добавка  глутамин и можете да я използвате през цялата година.

Хранителната добавка Глутамин  е поставила нов стандарт за качество и чистота сред L-Glutamine добавките.  Haya Labs използва само чист, микронизиран, с фармацевтично качество L-Glutamine, за да се гарантира най-високо качество. L-Glutamine е може би най-почитаните суплементи за повишаване на  имунната функция. Той стимулира още и  мускулната хидратиратация и възстановяване и поддържа производството на хормона за растеж. В повечето програми на елитни културисти се използва глутамин в някаква форма всеки ден, независимо дали тренират или не.


43,14 лв. 32.50лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 5 грама 4 пъти на ден

Каква цел има

За възстановяване на мускулите и подобряване на имунната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100 дози
Количество в опаковка 100 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Л-Глутамин 500 мг 0%

За Глутамин Виж всички 97 продуктa

Глутаминът  е една от двадесетте канонични аминокиселини. Не е незаменима, но може да бъде условно незаменима в някои случаи, като усилено физическо натоварване или стомашно-чревни проблеми. Глутамина също играе роля и като имунустимулатор.

Коментари към L-Glutamine 500 мг 100 вакумунирани капсули

Добави коментар
Глутамин на капсули L-Glutamine 500 мг 100 вакумунирани капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Глутамин на HAYA Labs, моля свържете се с нас на 0879202042.