L-Glutamine TC Plus – 120 tabl.

Продукт №: G003438
Код на производителя: AL25a

Глутамин на таблетки

  • Марка:

Този продукт ще стимулира мускулното възтановяване и растежа след натоварващите тренировки. По време на интензивните тренировки количеството на аминокиселината намалява с 50% в организма, а за да се възтанови напълно са му нужни няколко дни.

Глутамина стимулира отделянето на растежен хормон в тялото и това го прави една от  най-важнате аминокиселини за трупането на мускулна маса и сила. В силовите тренировки той има силен антикатаболен ефект и подсилва вашата имунна система.

За да си набавите тази важна аминокиселина за редовния растеж на мускулна маса и подсилване на имунната система на тялото си вземете сега L-Glutamine TC Plus .


60.49лв.

Начин на приемане

Една доза е от 3 до 5 таблетки. Една дозае да се приеме 30 минути преди тренировка за предпазване от катоболизъм и втора след тренировка за оптималното възстановяване и ускоряване на мускулния растеж. В почиените дни се препоръчва да се взима една доза сутрин на гладно.

Каква цел има

Стимулиране отделянето на растежен хормон. Увеличаване на мускулната маса и сила. Антикатаболен ефект върху тялото. Подсилване на имунната система.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 120 таблетки
Количестно на доза 4.00
Съставка Грамаж Процент
Витамин B6 (Пиродоксин) 0.6mg 0%
Витамин C 10mg 0%
Л-Глутамин 1100mg 0%
Таурин 100mg 0%

За Глутамин Виж всички 97 продуктa

Глутаминът  е една от двадесетте канонични аминокиселини. Не е незаменима, но може да бъде условно незаменима в някои случаи, като усилено физическо натоварване или стомашно-чревни проблеми. Глутамина също играе роля и като имунустимулатор.

Коментари към L-Glutamine TC Plus – 120 tabl.

Добави коментар
Глутамин на таблетки L-Glutamine TC Plus – 120 tabl. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Глутамин на , моля свържете се с нас на 0879202042.