L-Glutation Natural / Л-Глутатион Натурал

Продукт №: G005139
Код на производителя: hmb056

Продукт с антиоксидантно действие

Глутатионът е изключително важен за детоксикацията на тялото и премахването на вредните действия на свободните радикали. Заради намаляването му в тялото с възрастта, хората често имат нужда да си набавят глутатион допълнително.

Освен това, той е силен имуностимулатор, премахва така вредните токсини и отрови от черния дроб и намалява процесите на стареене.

Глутатионът подпомага чернодробната функций и има благоприятно влияние върху кожата.


44,53 лв. 30.40лв.

Начин на приемане

Приема се 1 капсула на ден.

Каква цел има

  • За подобряване на чернодробната функция.
  • За премахване на токсините и отровите от тялото.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 40
Количество в опаковка 40 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към L-Glutation Natural / Л-Глутатион Натурал

Добави коментар
Продукт с антиоксидантно действие L-Glutation Natural / Л-Глутатион Натурал не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на Herbamedica, моля свържете се с нас на 0879202042.