Liquid Vitamin Е - 28 мл

Продукт №: G001953
Код на производителя: 0910

Антиоксидант

Хранителната добавка Витамин Е (Vitamin E) e група от осем различни комплексни вещества с силни антиоксидантни свойства, наречени токотриеноли и токофероли (алфа, бета, гама и делта). Първоначално този витамин се е считал за мазнина, която се извлича от растителни източници.

•    Мощен антиоксидант
•    Подобряване снабдяването с кислород на тъканите
•    Стимулиране на имунната система
•    100% микс от естествени Токофероли
•    За здрава имунна и сърдечно-съдова система

Витамин Е (Vitamin E) е есенциален витамин продукт, това значи, че човешкият организъм не може да го синтезира самостоятелно и следователно е необходим ежедневен прием чрез храна или добавки.


30.19лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 доза  сутрин заедно с храната.

Каква цел има

Силен антиоксидант, защита на тялото

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 28 милилитра
Количестно на доза 0.47 милилитра
Съставка Грамаж Процент
Витамин E (Токоферoл) 400 IU 0%

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Liquid Vitamin Е - 28 мл

Добави коментар
Антиоксидант Liquid Vitamin Е - 28 мл не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.