Liquid Vitamin E 59.2 ml.

Продукт №: G004307
Код на производителя: 9204

Витамини и минерали

  • Марка:

Витамин Е се съчетава с кислорода и не му разрешава да се превърне в токсични съединения. Така червените кръвни клетки (еритроцитите) получават още кислород, който те доставят навсякъде в човешкото тяло. Той е важен за клетъчното дишане на сърдечния и скелетните мускули, и техните нерви като осигурява действието им с по-малко кислород, т.е. увеличава им издръжливоста.
Витамин Е разширява кръвоносните съдове, заздравява капилярните стени, подпомага захранването на клетките с хранителни съставки и подпомага предпазването на  еритроцитите от вредни съставки.


41.73лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по пет капки дневно.

Каква цел има

За укрепване на имунната система и здравето.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 59.2мл.
Съставка Грамаж Процент
Витамин E (Токоферoл) 100IU 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Liquid Vitamin E 59.2 ml.

Добави коментар
Витамини и минерали Liquid Vitamin E 59.2 ml. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на , моля свържете се с нас на 0879202042.