Л-Карнитин 500 мг 180 капсули Now Foods

Продукт №: G001912
Код на производителя: 0073

L-Carnitine

Л-Карнитин 500 мг 180 капсули Now Foods не е аминокиселина, но има структура наподобяваща аминокиселина, поради което обикновено се смята за такава. Основната функция на L-Carnitine в тялото е транспортирането на дълги вериги мастни киселини, предназначени за разграждане в митохондриите и оттам преобразуването им в основната клетъчна енергийна единица – АТФ. Това е основен източник за енергия на мускулите. По този начин L-Carnitine увеличава изразходването на мазнини за образуване на енергия. Това води до предотвратяване натрупването на мазнини особено в сърцето, черния дроб и скелетните мускули. L-Carnitine спомага за премахването на хронична умора, причина за която може да се търси в намалената продуктивност на клетъчните митохондрии, спомага за възстановяване от сърдечни операции, намалява холестерола и триглицеридите в кръвта, помага за намаляване на телесното тегло. Недостиг на L-Carnitine може да доведе до сърдечни болки, мускулна слабост и наднормено тегло.

Начин на употреба: Една доза 30-60 минути преди тренировка. Вечер преди лягане. Сутрин на гладно.


208,73 лв. 150.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по 2 капсули 2 пъти на ден.

Каква цел има

За намаляване на теглото и изгаряне на мазнини. Прилив на енергия.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 180 дози
Количество в опаковка 180 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Л-карнитин 500 мг 0%

За Л-Карнитин Виж всички 119 продуктa

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Коментари към Л-Карнитин 500 мг 180 капсули Now Foods

Добави коментар
L-Carnitine Л-Карнитин 500 мг 180 капсули Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Л-Карнитин на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.