Л-Карнитин Liquid 20 флакона x 25 мл

Продукт №: G005352
Код на производителя: BG31

Течен L-Carnitine със съдържание на CARNIPURE

 Л-Карнитин Liquid 20 флакона x 25 мл е стандартна липотропна формула със страхотен ефект за разграждане на мазнини, особено ефикасна добавка в съчетание с диета и физическо натоварване. Повишава енергитичните възможности и издръжливостта по време на тежки физически натоварвания, спомага за бързото възстановяване на организма и преодоляване на неприятните стресови реакции.

 

Показания:

Прилага се с цел намаляване на теглото, като фактор за стопяване на излишните мазнини, регулиране обмяната на веществата и ускоряване на метаболизма.

Дозировка:

1 флакон на ден - схеми:
- 30 минути  преди тренировка
- вечер на гладно, един час преди лягане


40,35 лв. 30.40лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1 до 2 мерителни чашки - схеми:
- 30 мин. преди тренировка
- вечер на гладно, един час преди лягане

Каква цел има

Изгаряне на мазнините

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 20
Количество в опаковка 500
Количестно на доза 25.00

За Л-Карнитин Виж всички 119 продуктa

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Коментари към Л-Карнитин Liquid 20 флакона x 25 мл

Добави коментар
Течен L-Carnitine със съдържание на CARNIPURE Л-Карнитин Liquid 20 флакона x 25 мл не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Л-Карнитин на BIOGAME, моля свържете се с нас на 0879202042.