Л-Лизин с Витамин С 60 капсули Calivita

Продукт №: G004907
Код на производителя: CV0162

L-Lysine Plus

Л-Лизин с Витамин С 60 капсули Calivita спомага за развитието на костната тъкан; за усвояването на калция и поддържа азотния баланс при възрастни хора; за образуването на колаген и възтановяването на наранени тъкани.

Приблизително половината от протеините в човешкото тяло се състоят от колаген, еластин и други вещества, важни за съединителната тъкан. Поради страничната верига, която лизинът има в своята химична форма, той се отнася към т. нар. алкални аминокиселини. Лизинът не само участва в изграждането на протеините, но и подпомага абсорбцията на калция и е необходим за формирането на колагена. По този начин всяка клетка в организма има нужда от него. Наред с други функции, той има благотворен ефект за съединителната тъкан и венозните стени. Той допринася за формирането и поддържането на нормалната костна структура, мастния метаболизъм, процесите на производство на енергия и работата на мускулите.


Дозировка:
1 капсула дневно


55,79 лв. 31.80лв.

Начин на приемане

1 капсула дневно

Каква цел има

За развитието на костната тъкан, за усвояването на калция и поддържа азотния баланс при възрастни хора, за образуването на колаген и възтановяването на наранени тъкани.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 60
Количестно на доза 1.00

За Витамини Минерали и Др. Виж всички 793 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честотамито движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Л-Лизин с Витамин С 60 капсули Calivita

Добави коментар
L-Lysine Plus Л-Лизин с Витамин С 60 капсули Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини Минерали и Др. на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.