L-Lysine Nature's Bounty 1000 мг 60 таблетки

Продукт №: G003269
Код на производителя: NB-0000

Лизин

Лизин (Lysine) подбужда растежа и подобрява развитието на костната тъкан, подпомага доброто усвояването на калция в тялото и подържа добри нивата на азотния баланс при възрастни. Лизин (Lysine) допринася образуването на антитела, хормони и ензими, помага също и  при образуването на колаген и възстановяването на някои наранени тъкани.

 

Друг положителен ефект, от многото, на аминокиселината е регулацията на триглициридите в кръвния серум. Лизин (Lysine) участва пряко в борбата с вирусите, които са  причинители на възпалено гърло и херпеси.


16,00 лв. 13.45лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте 1 капсула 1 до 3 пъти дневно, по време или между отделните хранения.

Каква цел има

Подбужда растежа и подобрява развитието на костната тъкан, подпомага доброто усвояването на калция в тялото и подържа добри нивата на азотния баланс.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към L-Lysine Nature\'s Bounty 1000 мг 60 таблетки

Добави коментар
Лизин L-Lysine Nature's Bounty 1000 мг 60 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на Nature's Bounty, моля свържете се с нас на 0879202042.