Л- Лизин 500 мг

Продукт №: G004050
Код на производителя: 10766

Лизин 100 таблетки

  • Марка: GNC

Лизин (Lysine) подбужда растежа и подобрява развитието на костната тъкан, подпомага доброто усвояването на калция в тялото и подържа добри нивата на азотния баланс при възрастни. Лизин (Lysine) допринася образуването на антитела, хормони и ензими, помага също и  при образуването на колаген и възстановяването на някои наранени тъкани.

 

Друг положителен ефект, от многото, на аминокиселината е регулацията на триглициридите в кръвния серум. Лизин (Lysine) участва пряко в борбата с вирусите, които са  причинители на възпалено гърло и херпеси.


18,93 лв. 13.60лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула 5 пъти на ден.

Каква цел има

За по-добро усвояване на калции и за възстановяване на мускулите.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 20 дози
Количество в опаковка 100 таблетки
Количестно на доза 5.00 таблетки

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Л- Лизин 500 мг

Добави коментар
Лизин 100 таблетки Л- Лизин 500 мг не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на GNC, моля свържете се с нас на 0879202042.