Лют червен пипер плод 450 мг 100 капс Nature's Way

Продукт №: G004935
Код на производителя: 11500

Естествен продукт при проблеми с храносмилането и метаболизма

Лют червен пипер плод 450 мг 100 капс Nature's Way е богат източник на витамините А, В6, С, К, както и на манган и диетични фибри. Той засилва изключително метаболитните процеси и подобрява циркулацията на кръвта. Способства изхвърлянето на токсините и повишава жизнения тонус. Лютият червен пипер благоприятства цялостно стомашно-чревния тракт. Подпомага прогонването на слузта и повлиява благоприятно дейността на стомашно-чревния тракт, включително чревната перисталтика. Екстрактът е източник на 0.25% капсаицин. Лютият червен пипер благоприятства сърдечно-съдовата дейност.

Приложение:

Допринася за нормалната функция на метаболизма и имунната система, както и за поддържане на енергичността и издръжливостта.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Лют червен пипер (плод)
стандартизиран до 0.25% капсаицин(HPLC)
450 mg 1 350 mg

22,26 лв. 14.30лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула три пъти дневно.

Каква цел има

Подпогама метаболизма и имунната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Лют червен пипер плод 450 мг 100 капс Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт при проблеми с храносмилането и метаболизма Лют червен пипер плод 450 мг 100 капс Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.