Лутеин 40 мг 30 софтгел капсули Natural Factors

Продукт №: G005397
Код на производителя: 1034

Естествен продукт за подобряване на зрението

Лутеин 40 мг 30 софтгел капсули Natural Factors осигурява антиоксиданти, които поддържат нормалното състояние на очите. Защитава ретината от свободните радикали и намалява непоносимостта към слънчева светлина. Оказва значителна подкрепа при възрастово обусловени  зрителни увреждания. Подобрява зрителната острота и контрастната чувствителност Продуктът съдържа зеаксантин, който е от изключително значение за здравата макула (централната част на ретината, която „отговаря“ за фините детайли) . Предпазва очите от вредното въздействие на външни фактори като изкуствено осветление, интензивна работа с компютър, замърсен въздух, цигарен дим и други. Лутеинът е един от най-важните антиоксиданти, открити в окото, които възпрепятстват образуването на свободни радикали.

При проблеми със зрението:

Умора в очите и сухота, зачервяване и сърбеж, замъглено зрение, повишена чувствителност към светлина, загуба на зрителна острота… Когато очите ни „предупреждават”, че има проблем, не бива да го игнорираме, защото може да се стигне до много неблагоприятни последствия.

Дългото заседяване пред компютъра, без необходимите кратки почивки на всеки час, липсата на сън, недостигът на определени хранителни вещества, прекомерното гледане на телевизия – това са само част от най-рисковите за здравето на очите фактори.

Лутеинът и зеаксантинът са каротеноиди с уникално върху зрението въздействие. Доказано е, че приемът на лутеин и зеаксантин оказва огромна подкрепа на очите.

Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното състояние на зрението

Забележки:
Да не се използва при алергия към растения от семейство Сложноцветни. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 софтгел капсула на ден.

Съдържание: в 1 капсула дн.доза
Лутеин (екстракт от невен) 40 mg 40 mg
Зеаксантин (екстракт от невен) 7 mg 7 mg


Други съставки: Органик ленено семе, солфгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, екстракт от анато, титаниев диоксид), декстрин, жълт пчелен восък, генно-немодифициран лецитин от слънчоглед.

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.

Натурален, чист, концентриран лутеин и зеаксантин, получени от невен. Екстрактът не съдържа ГМО и не е облъчван.


24,91 лв. 16.30лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула на ден.

Каква цел има

За защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното състояние на зрението.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 30 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Лутеин 40mg 0%

За Очи и зрение Виж всички 18 продуктa

Очи и зрение - тази категория включва всички продукти стимулиращи очните функции в организма.

Коментари към Лутеин 40 мг 30 софтгел капсули Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт за подобряване на зрението Лутеин 40 мг 30 софтгел капсули Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Очи и зрение на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.