Лутеин 40 мг 60 софтгел капсули Natural Factors

Продукт №: G005396
Код на производителя: 1035

Естествен продукт при затруднено и нарушено зрение

Лутеин 40 мг 60 софтгел капсули Natural Factors е натурален, чист, концентриран лутеин и зеаксантин, получени от невен. Екстрактът не съдържа ГМО и не е облъчван. Най-концентрираната форма на лутеин на пазара: всяка капсула е източник на цели 40 mg лутеин. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното състояние на зрението.

При ежедневна работа с компютър, често гледане на телевизия, интензивно четене:

Броят на хората с влошено зрение в резултат от честата работа с компютър, непрекъснато се увеличава. В резултат от дългото взиране в екрана или телевизионния екран и огромното натоварване, на което са подложени очите, състоянието на зрението се влошава. Симптомите най-често включват сухота, зачервяване и сърбеж в очите, замъгляване на зрението, повишена чувствителност към светлина, и др.

Лутеин стимулира дейността на зрителния апарат и възпрепятства образуването на свободни радикали.

Лутеин предпазва очите при интензивна работа с компютър, изкуствено осветление, замърсен въздух, цигарен дим и др. Благоприятства зрителната острота и намалява непоносимостта към слънчева светлина. Намалява изсушаването.

При възрастово обусловени зрителни увреждания:

С възрастта зрението сериозно може да се влоши, като в някои случаи се стига дори до пълната му загуба. Доказано е, че приемът на лутеин  и зеаксантин във високи концентрации, значително намалява риска от дегенеративните увреждания, които настъпват с възрастта. Замъгляване и размазване на зрението, невъзможност за нормално фокусиране на обектите и разпознаването на лица, затруднено определяне на цветовете, петна. От тези и подобни симптоми се оплакват милиони възрастни хора по целия свят.

Лутеин осигурява 40 mg лутеин във всяка капсула. Приемът на тази висока концентрация, намалява риска от прогресиране на възрастово обусловените дегенеративни увреждания на макулата.

Лутеин възстановява нормалните нива на каротеноиди в организма, благодарение на което общото състояние на зрението се подобрява.

Според съвременните проучвания комбинираният прием на лутеин и зеаксантин не само намалява риска от възрастово обусловени увреждания на очите, но и спомага за възстановяване на зрението при вече започнал процес.

Приложение:
Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното състояние на зрението.

Забележки:
Да не се използва при алергия към растения от семейство Сложноцветни. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 софтгел капсула на ден.

Съдържание: в 1 капсула дн.доза
Лутеин (екстракт от невен) 40 mg 40 mg
Зеаксантин (екстракт от невен) 7 mg 7 mg


Други съставки: Органик ленено семе, солфгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, екстракт от анато, титаниев диоксид), декстрин, жълт пчелен восък, генно-немодифициран лецитин от слънчоглед.

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.

Натурален, чист, концентриран лутеин и зеаксантин, получени от невен. Екстрактът не съдържа ГМО и не е облъчван.


42,29 лв. 27.70лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула на ден.

Каква цел има

За защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното състояние на зрението.


Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 софтгел капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Лутеин 40mg 0%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Лутеин 40 мг 60 софтгел капсули Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт при затруднено и нарушено зрение Лутеин 40 мг 60 софтгел капсули Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.