Лутеин + 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005872
Код на производителя: PV - 25

За отлично зрение

Лутеин + 60 желатинови капсули PureVital сме добавили още повече природни съставки, които имат доказан положителен ефект върху зрението. Освен подобряването на зрението и успокояването на очите, капсулите Лутеин + защитават макулата на окото и я предпазват от дегенерация. 


В една капсула Лутеин + на Pure Vital се съдържат следните съставки:

Лутеин и Зеаксантин (екстракт от Тагетес еректа) - 60.000 мг: Това са двата каротиноида, които се съдържат в ретината.


Спанак - 150.000 мг: Богат на протеини, витамини A, В2, В6, В9 (фолиева киселина),C, К, Е, ниацин, калий, калций, магнезий, манган, цинк, фосфор, желязо и селен, както и на лутеин.


Витамин С - 75.000 мг: Той дава ценна подкрепа за работата на имунната система.


Касис - 75.000 мг: Плодът съдържа голямо количество от витамини А, B, и C, както и калий, магнезий, желязо, фосфор, цинк, и дори калций. Касис плодовете съдържат до три пъти повече витамин С от портокала. Притежава силна антиоксидантна способност, която не само защитава клетки от свободните радикали, но също така помага за съживяването на собствените отбранителни системи на организма.


Боровинки - 60.000 мг: Съдържат антоцианин и антицианидин, които действат като антиоксиданти, които участват и в изграждането на специфичните пръчковидни клетки в ретината на окото, които осигуряват по-добро виждане на тъмно и добро периферно зрение, спират или предотвратяват дегенерацията на “жълтото петно” в окото. 


Витамин Е (D-алфа-токоферилацетат) - 12.500 мг: Най-известен като мастно-разтворим "ловец на свободни радикали".


Бета-каротин (10% Витамин А - ) - 10.000 мг: Мощен антиоксидант.


Ликопен от домати 5% - 5.000 мг: Ликопенът е червеният пигмент, съдържащ се в доматите, грейпфрута, кайсиите, пъпешите и др., с потенциални свойства да предпазва от рак. 


Витамин А - 4.000 мг: Поддържа имунната система, зрението (заедно с цинка), повишава устойчивостта на организма към инфекциозни заболявания. 


Мед - 1.000 мг: Изключително полезен при борбата с дегенерацията на макулата. Нови проучвания сочат, че може да има положителен ефект за превенцията на Алцхаймер.


Хематококус Плувиалис водорасли с Астаксантин - 1.000 мг: Астаксантина, съдържащ се в микроводораслите Хематококус Плувиалис, е най-мощният познат досега антиоксидант на Земята. Изследвания на астаксантина показват забележителни резултати  като:  повишаване на жизнените сили и работоспособността, утихване на артритните болки (противовъзпалително действие), подобряване на зрението, имунната защита и състоянието на кожата, ускоряване на процеса на възстановяване на организма след екстремно натоварване, положителен ефект при лечението на сърдечно-съдовите заболявания, намаляване на нивото на лошия холестерол, забавяне на нервно-дегенеративните промени в организма, подобряване на оплодителната способност на мъжа и т.н.

 

Пангамова киселина (Витамин В15) - 1.000 мг: Пангамовата киселина (Витамин В 15) е мощен антиоксидант,който намалява нивото на холестерол в кръвта, подобрява зрението, притежава антитоксични свойства, стимулира работата на черния дроб и надбъбречните жлези, удължава живота на клетките, намалява алкохолната зависимост и предотвратява махмурлука, намалява мускулната умора и повишава работоспособността, притежава противовъзпалителни и съдоразширяващи свойства.


Витамин В2 - 0.700 мг: Играе централна роля в обмяната на веществата. Той подкрепя превръщането на въглехидрати, протеини и мазнини в енергия.

 

Фолиева киселина - 0.100 мг: Витамин B9 е много по-известен с химичното наименование "фолиева киселина" подпомага обмяната на веществата и енергията на клетките на тялото.


Желатин (капсула) - 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули.


Магнезиев стеарат - 5.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство.


48,70 лв. 35.00лв.

Начин на приемане

По 1-2 капсули на ден.

Каква цел има

Подпомага за остротата на зрението. 

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин B2 (Рибофлавин) 0,700 mg 0%
Витамин B9 (Фолиева киселина) 0,100 mg 0%
Витамин C 80,000 mg 0%
Витамин E (Токоферoл) 17,880 mg 0%
Витамин А 4,000 mg 0%
Мед 1,000 mg 0%
бета каротин 10,000 mg 0%
Ликопен 5,000 mg 0%
Лутеин 60,000 mg 0%

За Лутеин Виж всички 10 продуктa

Лутеинът е един от повечето от 600 познати естествени каротиноиди. Съдържа се в зелени листни зеленчуци като спанак и къдраво зеле. Лутеинът се използва от организмите като антиоксидант. Ретината и макулата на очите до голяма степен разчитат на лутеин за правилното функциониране. Поради това, потреблението на лутеин помага за предотвратяване на дегенерация на макулата, състояние, което причинява проблеми в централното зрение.

Коментари към Лутеин + 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
За отлично зрение Лутеин + 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Лутеин на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.