LUTEIN 6 мг 100 вакумирани капсули

Продукт №: G005880
Код на производителя: 14788

Антиоксидант

Лутеин - Lutein играе наистина много важна антиоксидантна и детоксикираща роля за нашия организъм. Лутеин - Lutein е много ефективен неутрализатор на свободните радикали и други такива вредни и токсични съединения и вещества, които попадат в организма ни. 

 

Лутеин - Lutein се натрупва в очите по един определен начин, като е най-концентриран в макулата и лещата на окото. Той играе голяма роля при дифенса на макулата и намалява драстично риска от поява на заболявания на очите. 


48,73 лв. 38.80лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1 доза дневно с храната.

Каква цел има

За добро здраве на очите.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 100 дози
Количество в опаковка 100 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Въглехидрати 0.5 g 0%
Лутеин 6 mg 0%
Калории от мазнини 5 0%
Общо Калории 5 0%

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към LUTEIN 6 мг 100 вакумирани капсули

Добави коментар
Антиоксидант LUTEIN 6 мг 100 вакумирани капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на HAYA Labs, моля свържете се с нас на 0879202042.