Мабел - 60 таблетки

Продукт №: G005828
Код на производителя: 16-03122

При настъпване на менопауза

  • Марка:

При настъпване на менопаузата настъпват най-различни проблеми в женското тяло, свързани главно със значителното намаляване на женските хормони естроген и гестаген. Тяхното отсъствие води до обливане от топли и студени вълни, както и до най-различни раздразнения.

Екстрактите от лен и червена детелина, които присъстват в състава на продукта имат изключително благоприятно действие върху женския организъм, като подпомагат отстраняването на повишеното потене, хронична умора, както и цялостния дискомфорт. 

Те подпомагат за подобряване на общото благосъстояние и помагат за намаляване на симптомите, свързани с настъпването на менопаузата, като сърцебиене, виене на свят, занижена памет и различни депресивни състояния. Тъй като костите започват да се разграждат по-лесно и кожата става по-суха и тънка, се наблюдава завишен риск от появата на остеопороза.


43.14лв.

Начин на приемане

Желателно е началното дозиране да бъде от 2 таблетки на ден, като се приемат сутрин и вечер докато не се наблюдава овладяване на симптомите.

Поддържащата доза може да е 1 таблетка за по-дълъг период от време.

Каква цел има

  • За отстраняване на непиятните симптоми, свързани с настъпването на менопаузата.
  • За подобряване на психическото състояние.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 таблетки

За Витамини Минерали и Др. Виж всички 793 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честотамито движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Мабел - 60 таблетки

Добави коментар
При настъпване на менопауза Мабел - 60 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини Минерали и Др. на , моля свържете се с нас на 0879202042.