Магнезий 250 мг 90 таблетки

Продукт №: G003735
Код на производителя: 254213

Magnesium на таблетки

  • Марка: GNC

Магнезият е от голоямо и  основно значение за производството на енергия от тялото, метаболизма, предаването на нервни импулси и важна минерализацията на костите. съставката магнезий  е необходим кофактор за над  300 вида храносмилателни  ензими.

 

Реакциите,  ускорени посредством от тези ензими, се нареждат синтезът на мастни киселини и протеини. Нивото на магнезий също е от съществено значение за регулиране баланса на минерала калций.

 


18,08 лв. 11.90лв.

Начин на приемане

Приемайте по 2 таблетки дневно преди ядене.

Каква цел има

За енергия и като антиоксидантна защита на организма.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 45 дози
Количество в опаковка 90 таблетки
Количестно на доза 2.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Магнезий 250 mg 93%

За Минерали Виж всички 208 продуктa

Минералите представляват значителна част от организма ни. Те действат като катализатори за много биологични реакции в тялото, включително мускулните реакции, предаване на импулси на нервната система, производство на хормони, храносмилане и усвояване на хранителнитe вещества от храните. Минералите взаимодействат с витамините, за да ги направят ефективни и полезни. Някои минерали действат като антиоксиданти, т.е. унищожават свободните радикали, които предизвикат преждевременно остаряване и болести като рак, сърдечни заболявания и други клетъчни увреждания. 

Коментари към Магнезий 250 мг 90 таблетки

Добави коментар
Magnesium на таблетки Магнезий 250 мг 90 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Минерали на GNC, моля свържете се с нас на 0879202042.