Магнезий Магнезиев Комплекс 250 мг 100 капсули Nature's Way

Продукт №: G004672
Код на производителя: 41051

Естествен продукт за здрави стави и кости

Магнезий Магнезиев Комплекс 250 мг 100 капсули Nature's Way е минерал, който в организма достига около 20-30 гр. Присъства предимно в костите на човешкото тяло, но също и в мускулите, в някои клетки и телесни течности. Участва във формирането на костите, тъй като две трети от него се намират именно там. Магнезият, наред с калция спомагат регулацията на нервния и мускулния тонус. Магнезият поддържа нормалните функции на репродуктивната и дихателната системи. През бременността, подкрепя развитието на плода. Облекчава симптомите в периода на менопауза. Участва в метаболизма на белтъчините, въглехидратите и мазнините, и способства правилното функциониране на гените. Необходим е за здравето на сърдечно-съдовата, храносмилателната и нервната системи, подкрепя дейността на бъбреците, черния дроб и хормоносекретиращите жлези. Поддържа нормалното състояние на костите и зъбите. Магнезиевият дефицит е опасно състояние, отразяващо се на нервната и мускулната функция, включително на сърдечния мускул, и може да доведе до отслабването на костите. Магнезиев комплекс е съвременна формула с оптимално съотношение цитрат/оксид. Продуктът осигурява магнезий с максимална биоактивност и високи нива на абсорбция.

Приложение:
Допринася за нормалната функция на сърдечно-съдовата система, нервната система и мускулите и за нормалното състояние на костите, зъбите и тонуса.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула дневно, за предпочитане с храна.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Магнезий (като магнезиев цитрат/оксид) 250 mg 250 mg
Въглехидрати 0.5 g 0.5 g


Други съставки: Малтодекстрин, желатин (E441) капсула, силициев двуокис (E551), магнезиев стеарат(E572).


29,37 лв. 18.20лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула дневно заедно с хранене.

Каква цел има

За укрепване на имунната система и здравето.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 250мг.
Съставка Грамаж Процент
Магнезий 250мг. 0%
Въглехидрати 0.05гр. 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Магнезий Магнезиев Комплекс 250 мг 100 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за здрави стави и кости Магнезий Магнезиев Комплекс 250 мг 100 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.