Мака 450 мг 60 капсули Nature's Way

Продукт №: G004652
Код на производителя: 64200

Естествен продукт за повишаване на либидото и потентността

Мака 450 мг 60 капсули Nature's Way е многогодишно растение, срещащо се из планинските гори на Перу и Боливия. Мака е източник на алкалоиди, сапонини, танини и стероли. От него се изолира и химикала п-метоксибензил изотиоцианат, за който се смята, че допринася за нормалната сексуална активност. Адаптоген. Спомага осигуряването на значителни ресурси от енергия на организма.

Приложение:
Перуански женшен. Адаптоген. Допринася за поддържане на нормалната сексуалната функция и на умствената и физическата издръжливост.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Съдържание: в 1 ампула дн.доза
Мака 525 mg 525 mg


Други съставки: Пречистена вода.


62,62 лв. 37.99лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула три пъти дневно.

Каква цел има

За укрепване на здравето.

Странични ефекти

НямаЗ

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Мака 450 мг 60 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за повишаване на либидото и потентността Мака 450 мг 60 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.