Макивара S Budo Best

Продукт №: G007056
Код на производителя: A110

Тренировъчен уред за бойни изкуства

  • Марка:

Макивара S Budo Best е специфично за Япония устройство за тренировки по бойни изкуства. Приложението му е подобно на боксовите чували - използва се за трениране на удари и за да може трениращият да усети чувството от нанасяне на удар. Могат да се разположат на различна височина според ударите, които се тренират. Посредством нанасяне на удари по макивара е много по - лесно да се прецени дали нанасяте правилен удар, тъй като неправилните удари отскачат. Използват се главно от трениращи карате. Макивара представлява дървена плоскост с прорези за улавяне на вибрациите, която се закрепя за стена или стойка. Плоскостта, по която се нанасят ударите е покрита с пяна и обвита в кожа, за да се избегнат наранявания.
Супер лесен за употреба и много практичен уред за тренировки в бойните изкуства.


44.00лв.

За Тренировъчни оръжия и аксесоари Виж всички 60 продуктa

Тренировъчни оръжия и аксесоари.Това е категория, в която ще откриете тренировъчни чукове, боксови аксесоари, ММА  и други бойни изкуства. Чрез тренировъчните оръжия са един от най-интензивните и функционални начини на тренировки, които могат да бъдат изпълнени.

Коментари към Макивара S Budo Best

Добави коментар
Тренировъчен уред за бойни изкуства Макивара S Budo Best не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тренировъчни оръжия и аксесоари на , моля свържете се с нас на 0879202042.