Малина лист 480 мг 100 капсули Nature's Way

Продукт №: G004835
Код на производителя: 16100

Естествен продукт срещу диария и стомашни заболявания

Малина лист 480 мг 100 капсули Nature's Way съдържат много флавоноиди, танини, каротен, органични киселини, от които предимно лимонена, ябълчна и салицилова, витамин С и др. В народната медицина, листата от малина често се препоръчват за подкрепа на стомашно-чревните функции. Цялостно благоприятстват храносмилателната система.

Малиновите листа действат още общоукрепващо и тонизиращо, благодарение на богатия си състав от ценни хранителни вещества.

Приложение:
Допринася за нормалното състояние на организма на жените по време на месечен цикъл и за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт.

Забележки:
Не се препоръчва за бременни и кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули дневно.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Малина (лист) 960 mg 960 mg
Витамин С 3 mg 3 mg


Желатин (капсула), магнезиев стеарат


23,66 лв. 15.50лв.

Начин на приемане

Приемайте по две капсули дневно.

Каква цел има

Помага на организма на жените по време на цикъл.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Малина лист 480 мг 100 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт срещу диария и стомашни заболявания Малина лист 480 мг 100 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.