Mammut Amino Liquid 1L.

Продукт №: G003937
Код на производителя: 15806

Течна формула аминокиселини 1л.

  • Марка:
  • Вкус: Тропически Плодове

Mammut Amino Liquid съдържа суроватъчен протеин хидролизат - една от най-чистите форми на протеин, която се характеризира с отличен аминокиселинен профил и бързо усвояване. Благодарение на тази активна съставка, Mammut Amino Liquid оптимизира протеиновия синтез в тялото и ефективно подпомага изграждането на чиста мускулна маса.

Формулата на продукта е обогатена с калий - ценен минерал, необходим за нормална мускулна функция. Mammut Amino Liquid съдържа витамин B6 за по-добро усвояване на активните съставки. Този елемент подпомага имунната система и ма свойства за намаляване на умората и стреса.


38.96лв.

Начин на приемане

Смесете 25 мл с вода и приемайте след тренировка. В почивните дни приемайте 25 мл сутрин след събуждане.

Каква цел има

За изграждане на мускулна маса.

Странични ефекти

Няма

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Mammut Amino Liquid 1L.

Добави коментар
Течна формула аминокиселини 1л. Mammut Amino Liquid 1L. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на , моля свържете се с нас на 0879202042.