Мангостен с концентриран сок от плодови екстракти 946мл Calivita

Продукт №: G005195
Код на производителя: CV0132

ЗенТоник - течен антиоксидант с мангустен

Мангостен с концентриран сок от плодови екстракти 946мл Calivita е течен антиоксидант с мангустен. Основната съставка на продукта ZenThonic е мангостен (mangosteen), който представлява един от най-ценните плодове на древните народи, обитаващ горите в Азия. Наричат го още плодът на боговете. В Северна Америка и Европа мангостенът е напълно непознат, защото климатът по тези места е много различен от азиатския. Най-важната активна съставка на плода мангостен е флавоноида ксантон. Състои се от 200 различни ксантона, от които 40 се намират в мангостена. Ксантоните са флавоноиди, които имат изключително силно антиоксидантно действие. Освен това растението е богато и на други антиоксиданти, като полифеноли, катехини, витамин С и елагиева киселина. Mangosteen се превърна напоследък в център на научния интерес, тъй като на юг той се консумира не само заради добрите му вкусови качества, но и поради важните му свойства, предпазващи здравето. Плодът съдържа големи количества калий, калций, форфор, желязо, а също и витамин B1, B2, и B6, които ефективно подпомагат опазването на нашето здраве. Ето защо в мангостена има редица съставки, които оказват ползотворно действие върху тялото ни в борбата срещу свободните радикали, помагайки за поддържането на нормалните клетъчни функции. Продуктът ZenThonic е обогатен с концентриран сок от внимателно подбрани ценни плодове съдържащи полезни вещества, с благотворно действие за здравето ни, придаващи му отличен вкус.

Дозировка:
2 до 6 супени лъжици дневно - преди хранене


199,46 лв. 113.40лв.

Начин на приемане

2 до 6 супени лъжици дневно преди хранене

Каква цел има

За здраве

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 946
Количестно на доза 31.53

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Мангостен с концентриран сок от плодови екстракти 946мл Calivita

Добави коментар
ЗенТоник - течен антиоксидант с мангустен Мангостен с концентриран сок от плодови екстракти 946мл Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.