Масло от вечерна иглика 100 гел капсули Calivita

Продукт №: G004790
Код на производителя: FL0036

Evening Primrose Oil

Масло от вечерна иглика 100 гел капсули Calivita съдържат масло от билката вечерна иглика. Билка, която расте в Южна Америка и Канада. Маслото от вечерна иглика съдържа две важни ненаситени мастни киселини: линоленова (алфа-линоленова) киселина и гама-линоленова киселина, които имат антиоксидантно действие, неутрализират вредните свободни радикали, предпазват от сърдечно-съдови заболявания (инфаркт, повишено кръвно налягане), затлъстяване и ревматоиден артрит. Маслото от иглика може да подпомогне лечението на алкохолна зависимост и преодоляването на депресия. Други полезни въздействия са: намаляване степента на диабетните усложнения, на хиперактивността на щитовидната жлеза и забавяне процесите на стареене. Хранителна добавка с широко приложение и доказан ефект.

Дозировка:
По 3-6 капсули дневно или по предписание


Съдържание:
365 мг - Цис-линоленова киселина
45 мг - Гама-линоленова киселина


77,46 лв. 44.40лв.

Начин на приемане

3 до 6 капсули дневно

Каква цел има

Забавяне процесите на стареене, неутрализират вредните свободни радикали, предпазва от сърдечно-съдови заболявания

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100
Количество в опаковка 100
Количестно на доза 1.00

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Масло от вечерна иглика 100 гел капсули Calivita

Добави коментар
Evening Primrose Oil Масло от вечерна иглика 100 гел капсули Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.