Маточина (лист), 490 mg

Продукт №: G004832
Код на производителя: NW147

Продукт на растителна и билкова основа

Маточината (Melissa Officinalis) е дългогодишно тревисто растение с тъмнозелени листа, които имат отличителен лимонен аромат. Известна е, предимно от билковите чайове, предназначени за масова употреба. Още от древността се използва за подкрепа на нервната система. Билката е богата на етерично масло, дъбилни, горчиви и слузни вещества, кафеена, урсолова и олеинова киселина, ензими и др. Маточината допринася за по-добра памет, концентрацията и цялостната дейност на нервната система. Увеличава апетита и подкрепя храносмилателните процеси, допринася за стомашния комфорт.


20.87лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по три капсули дневно заедно с хранене.

Каква цел има

За укрепвана на здравето.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Маточина (лист), 490 mg

Добави коментар
Продукт на растителна и билкова основа Маточина (лист), 490 mg не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.