Maximum Weight Gainer Plus 30 Serv.

Продукт №: G003573
Код на производителя: 4106

Продукт за увеличаване на мускулната маса

  • Марка:

Maximum Weight Gainer Plus комбинира няколко изключително важни протеини, които спомагат увеличаване на мускулната маса и имат благоприятно влияние върху имунната система. Казеинът е богат на аминокиселини, калций и протеини и заради по-бавната си абсорбация от тялото е особено подходящ за консумация преди сън. Суроватъчният протеин пък регулира мастните нива в тялото, помага за покачването на мускулната маса и е лесно усвоим. 
 

Maximum Weight Gainer Plus е съставен още от креатин, който значително увеличава производството на хормон на растежа, спомага за повишаването на издръжливостта по време на натоварващи тренировки и ускорява инсулиновите нива. 
 
Продуктът съдържа още въглехидратът малтодекстрин, който освен че се абсорбира бързо от тялото, спомага увеличаването на издръжливостта и по-бързото възстановяване и увеличава енергията. 

89.06лв.

Начин на приемане

По 150 грама от продукта се смесват с 500 милилитра вода и се приемат два пъти на ден - сутрин и преди тренировка.

Каква цел има

  • За покачване на мускулната маса.
  • За ускоряване на възстановителния процес.
  • За повишаване на енергията.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 2.500 кг.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 35 гр. 0%
Витамин B1 (Тиамин) 1.3 мг. 0%
Витамин B2 (Рибофлавин) 3.1 мг. 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 2 мг. 0%
Витамин C 61 мг. 0%
Витамин E (Токоферoл) 10 мг. 0%
Калций 795 мг. 0%
Магнезий 296 мг. 0%
Пантотенова киселина 5.9 мг. 0%
Фолиева киселина 200 мг. 0%
Фосфор 795 мг. 0%
Въглехидрати 133 гр. 0%

За Гейнъри (за покачване на маса) Виж всички 107 продуктa

Продуктите за покачване на мускулна маса Гейнър са протеинови Въглехидратни продукти които в тялото се разграждат до глюкоза, която попада в кръвта. Концентрацията на глюкозата в кръвта определя нивото на кръвната захар. Ниското ниво на захарта в кръвта е съпроводено с усещане за глад. Различните видове въглехидрати, респ. въглехидратни източници, влияят по различен начин върху нивото на кръвната захар, което се измерва чрез величината гликемичен индекс.

Коментари към Maximum Weight Gainer Plus 30 Serv.

Добави коментар
Продукт за увеличаване на мускулната маса Maximum Weight Gainer Plus 30 Serv. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Гейнъри (за покачване на маса) на , моля свържете се с нас на 0879202042.