MCT Oil 946 мл Now Foods

Продукт №: G001388
Код на производителя: 2199

Средноверижни триглицериди

MCT Oil 946 мл Now Foods са средноверижни триглицериди - мастно киселинни естери, извличани от глицерола, които се усвояват много лесно от организма. В състава на MCT Oil влизат каприлична и каплична мастна киселина. Когато бъдат приети средноверижните триглицериди в MCT Oil моментално се изгарят за енергия, като по този начин пестят мускулния гликоген. MCT Oil, също така оказва благоприятен ефект върху метаболизма на белтъчините. За да се усвоят в човешкото тяло, те нямат нужда от жлъчна киселина. MCT Oil увеличава значително обмяната на веществата. Тези триглижериди, също така поддържат мускулната маса, защото произвеждат кетонни тела, които се използват за енергия преди аминокиселините в мускулите.

Начин на употреба:

1 доза 3 пъти дневно. Може да се ползва за овкусяване на ястия. Може да се използва като заместител на олиото и зехтина, но не се препоръчва за термична обработка.


100,19 лв. 72.00лв.

Начин на приемане

Приемайте  1 доза 3 пъти дневно. Може да се ползва за овкусяване на ястия.

Каква цел има

За добро общо здраве на организма и стимулиране на топене на мазнини.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 946 ml
Съставка Грамаж Процент
Калории от мазнини 100 0%
Общо Калории 100 0%
Мазнини (наситени) 14 g 0%
Общо Мазнини 14 г 0%

За Енергийни продукти Виж всички 209 продуктa

Енергийните суплементи на първо място изпълняват роля на енергайзери и действат ободряващо и тонизиращо. Затова често се приемат преди тренировка. Енергийните продукти  ускоряват обмяната на веществата и термогенезата и са ефективна помощ при диети и начини на отслабване.

Коментари към MCT Oil 946 мл Now Foods

Добави коментар
Средноверижни триглицериди MCT Oil 946 мл Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Енергийни продукти на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.