Мечо грозде лист 480 мг 100 капсули Nature's Way

Продукт №: G004830
Код на производителя: 17600

Естествен продукт при смущения в бъбреците и уриноотделянето

Мечо грозде лист 480 мг 100 капсули Nature's Way е източник на флавоноиди, танини, органични киселини, гликозиди и арбутин.  Укрепва тонуса на пикочните пътища. Действа силно диуретично. Стимулира бъбреците и подпомага функциите на пикочната система. Билката, която се използва в суплемента на Nature’s Way е с доказан произход и най-високо качество.

Приложение:
Допринася за нормалното функциониране на пикочо-половите пътища.

Забележки:
Не се препоръчва по време на бременност. Консултирайте се с лекар преди употреба ако имате бъбречни или храносмилателни смущения. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 3 капсули 3 пъти дневно с храна и чаша вода. Не се препоръчва за дългосрочна употреба.

Съдържание: в 3 капс. дн. доза
Мечо грозде (лист) 1,44 g 4,32 g
Въглехидрати 1 g 3 g
Калории 5 15


Други съставки: Желатин (капсула).


22,26 лв. 14.99лв.

Начин на приемане

Приемайте по три капсули три пъти дневно.

Каква цел има

Подпомага пикочната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Мечо грозде лист 480 мг 100 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт при смущения в бъбреците и уриноотделянето Мечо грозде лист 480 мг 100 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.