Мега- ДХК рибено масло 1000 мг 60 капс Nature's Way

Продукт №: G004768
Код на производителя: 15682

Естествен продукт срещу депресия и сърдечно-съдови проблеми

Мега- ДХК рибено масло 1000 мг 60 капс Nature's Way е много богат източник на омега-3 мастни киселини, от които докозахексаенова киселина (DHA) и ейкозапентаенова киселина (ЕРА), плюс витамин Е като г-алфа-токоферол, за допълнителна защита от окисляване!

ЕРА и DHA са двете основополагащи за здравето на човешкия организъм аминокиселини. Те отговарят за правилната мозъчна функция, нервната система и цялостното развитие на организма. Поддържат нормалните зрителни функции. Полезни са за сърдечно-съдовата система и контролират нивата на холестерола.

Високите концентрации на докозахексаенова киселина (DHA) в продукта, оказват уникална подкрепа на целия организъм, подобрявайки функционирането на редица органи и системи.

Бременност и кърмене. МЕГА-ДХК намалява риска от ниско тегло на плода, покачване на кръвното налягане през бременността (прееклампсия), преждевременно раждане и др.Допринася за правилното развитие на мозъка, нервната система и зрението на бебетата.

Възрастово обусловени невродегенеративни нарушения. Доказано е, че при пациентите с деменция, нивата на DHA в организма са опасно ниски. Затова те трябва да приемат рибено масло с високо съдържание на докозахексаенова киселина. Мега-ДХК повлиява добре функциите на централната нервна система, мозъка и зрението.

Памет и концентрация. Доказано е, че хората, които се занимават с интензивен умствен труд, имат огромна нужда от допълнителен прием на докозахексаенова киселина. МЕГА-ДХК възстановява психо-емоционалния баланс и снема напрежението в периоди на дистрес. Благоприятства паметта, концентрацията и работоспособността.

Приложение:
Допринася за нормалното функциониране на зрителната, мозъчната и сърдечно-съдовата системи.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули дневно

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Рибено масло,в което се съдържат 2 g 2 g
Омега-3 мастни к-ни: 1,4 g 1,4 g
Докозахексаенова к-на (DHA) 1 g 1 g
Ейкозапентаенова к-на (EPA) 400 mg 400 mg
Витамин Е(като d-алфа токоферол) 20 mg 20 mg
Общо мазнини 2 g 2 g
Калории от мазнините 20 20
Енергийна стойност 20 Cal 20 Cal


Други съставки: Желатин (софтгел), глицерин, дестилирана вода. Не съдържа химически разтворители, скорбяла, изкуствени оцветители, аромати и консерванти. Молекулярно дестилирано. Не съдържа полихлорбифенили.


73,75 лв. 47.35лв.

Начин на приемане

Консумирайте по две капсули дневно.

Каква цел има

За укрепване на здравето.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Мега- ДХК рибено масло 1000 мг 60 капс Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт срещу депресия и сърдечно-съдови проблеми Мега- ДХК рибено масло 1000 мг 60 капс Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.