Мега коензим Q10 Плюс 60 капсули Calivita

Продукт №: G004962
Код на производителя: CV0176

Mega Co Q10 Plus

Мега коензим Q10 Плюс 60 капсули Calivita е формула с високо съдържание на коензим Q10,допълнена с добре познатото антиоксидантно трио бета каротин – витамин E – селен, които, приложени заедно, потенцират взаимно полезните си действия и постигат висока ефективност. Коензим Q10 е органично вещество, необходимо за здравословното протичане на физиологичните процеси в организма: той участва в производството на енергия в клетките и ги защитава като антиоксидант. Нашият организъм може да го синтезира, но след 30-годишна възраст продукцията му постепенно намалява. Ето защо допълването му с храната е важно, но за съжаление недостатъчно.

Състав/капсула:
Разпространява се от: CaliVita® International • www.calivita.bg
Co Q10 50 мг.
Бета каротин 600 μg RE
Витамин E 4.5 mg
Селен 10 μg

Състав / капсула:

  • Co Q10 - 50 мг
  • Бета каротин - 600 μg RE
  • Витамин E - 4.5 мг
  • Селен - 10 μg

От една страна ние предлагаме решение за такива ежедневни ситуации от живота, при които потребностите ни от коензим Q10 са повишени, като повишено умствено и физическо напрежение (например при спорт); при тютюнопушене или лечение с някои широко прилагани медикаменти (понижаващи холестерола, антиаритмични, антидиабетични и психиатрични средства).

От друга страна ние го препоръчваме, като допълваща терапия при протрахирани и хронични заболявания за значително подобряване на качеството на живот. В този смисъл той е подходящ за хора, страдащи от сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно налягане, мигрена, шум в ушите, проблеми с венците, за съхраняване на умствените способности в напреднала възраст, за мъжете с оглед подобряване на потентността и фертилността, както и за всеки, който търси мощна антиоксидантна защита и желае да запази здравето на очите и кожата си възможно най-дълго.*

Дозировка:
1 капсула дневно или по лекарско предписание

Съдържание:
50 мг - Коензим Q10
10 мг - Витамин E
600 µg - Витамин A
10 µg - Селен


162,15 лв. 94.20лв.

Начин на приемане

1 капсула дневно

Каква цел има

За здравословното протичане на физиологичните процеси в организма

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 60
Количестно на доза 1.00

За Ензими Виж всички 30 продуктa

Употребата на Ензимите осигуряват достатъчни количества от обичайните храносмилателни ензими, необходими за усвояване на различните храни, а именно: протеаза – за белтъците, амилаза – за въглехидратите, и липаза– за мазнините. Много важно е, че те съдържат също и лактаза – за по-добро усвояване на млечните продукти. Добавени са и бромелин ипапаин. Това са протеолитични ензими, които се извличат от ананас и папая. 

Коментари към Мега коензим Q10 Плюс 60 капсули Calivita

Добави коментар
Mega Co Q10 Plus Мега коензим Q10 Плюс 60 капсули Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Ензими на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.