Mega Tribu-X Scitec 60 капсули

Продукт №: G001754
Код на производителя: SC0341

Тестостеронов стимулатор

С продукта на марката SCITEC Tribu-X ще имате повече енргия, сила и издръжливост.  Благодарение на съдържащият се в него tribulus terestris, който съдържа 90% стероидални сапонини ще постигнете целите които сте си поставили. Проведените изследвания сочат, че стероидалните сапонини, особено протодиосцинът, са отговорни са фармакологичната ефективност на трибулус терестрис.

•    Повишаване на тестостерона
•    Повишаване на либидото
•    Повече сила и издръжливост53.00лв.

Начин на приемане

ПОриемайте по 1 капсула , три пъти дневно с храната.

Каква цел има

За повишаване собственото ниво на тестостерон, мускулна маса и напомпване.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори Виж всички 99 продуктa

Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. Наред с тази функция те допринасят за повишаване нивото на тестостерон в кръвта, засилването на сексуалното желание, нагона, издръжливостта, силата и склонността към агресия.Тези продукти стимулират и регулират нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът спомага за увеличаването на силата и издръжливостта. Ароматазните инхибитори са регулатори на хормоните.

Коментари към Mega Tribu-X Scitec 60 капсули

Добави коментар
Тестостеронов стимулатор Mega Tribu-X Scitec 60 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори на SCITEC Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.