Мелатонин 10 мг 60 двуслойни таблетки

Продукт №: G006531
Код на производителя: melatonin

Неживотински източник Webber Naturals

Мелатонин 10 мг 60 двуслойни таблетки спомага за възстановяване на естествения цикъл сън - събуждане и за по - добро качество на съня. Иновативната двуслойна технология на таблетката предлага: незабавно освобождаване на 5 мг мелатонин за да се намали времето необходимо за заспиване, последвано от постепенно освобождаване на 5 мг мелатонин за да се повиши качеството и продължителността на съня.
Имитира естественото производство на мелатонин в организма за насърчаване по-бързото заспиване и подкрепа на качеството на съня през нощта. Мелатонин подпомага съня, като действа като естествено успокоително и регулатор на нормалния цикъл сън - събуждане. Безсънието е състояние, при което естествения цикъл сън - събуждане на организма става нефункционален, което води до чувство на будност, което ни пречи да заспим. Други нарушения на съня може да ни накарат да се събудим през нощта, което води до умора, лоша концентрация на памет, раздразнителност и липса на бдителност, които могат да бъдат както непродуктивни така и опасни. Двойното действие на таблетката представлява бързо освобождаване на 5 мг мелатонин за да помогне на хората да заспиват по - лесно и след това постоянно освобождаване на още 5 мг мелатонин за подобряване на продължителността и качеството на съня.


Предупрежденията на етикета:
Консултирайте се с лекар преди употреба, ако имате хормонално разстройство, диабет, чернодробни или бъбречни заболявания, церебрална парализа, припадъци, мигрена, депресия, хипертония и сънотворни лекарства.Не шофирайте и не използвайте машини в продължение на 5 часа след приема на мелатонин. Ако симптомите продължават повече от 4 седмици (хронично безсъние)се консултирайте с лекар. Не използвайте, ако приемате имуносупресори и / или, ако сте бременна или кърмите. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Всяка таблетка съдържа:

Мелатонин (неживотински източник): 10 мг

Препоръчителна доза:

1 таблетка дневно преди лягане


23.25лв.

За Витамини Минерали и Др. Виж всички 793 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честотамито движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Мелатонин 10 мг 60 двуслойни таблетки

Добави коментар
Неживотински източник Webber Naturals Мелатонин 10 мг 60 двуслойни таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини Минерали и Др. на Webber Naturals, моля свържете се с нас на 0879202042.