Мелатонин 2.5 мг 100 капсули Nature's Way

Продукт №: G004685
Код на производителя: 49111

Естествен продукт за спокоен и пълноценен сън

Мелатонин 2.5 мг 100 капсули Nature's Way е хормон, който присъства в организмите на всички живи същества. Синтезира се от аминокиселината триптофан. Мелатонинът се произвежда в мозъчната жлеза, наречена епифиза, с помощта на серотонина. С наближаването на вечерта, епифизата започва да секретира мелатонин, като връхната точка на този процес достига максимумът си, когато вече е настъпил пълен мрак.

Мелатонинът е един от най-мощните антиоксиданти, действащи както в самата клетка, така и на ниво клетъчна мембрана. Приемът на мелатонин благоприятства процеса на заспиване и способства за удължаването на общата продължителност на съня. Мелатонинът допринася за нормалното функциониране на нервната система, особено в случаи на чести пътувания и неудобство от часовите разлики.

С възрастта, мелатониновите нива в организма рязко спадат и затова е необходимо мелатонинът да се приема допълнително.

Приложение:
Допринася за нормалната функция на съня.

Забележки:
Мелатонинът е под формата на таблетки с глазура, които се поставят под езика за бърза абсорбация. Не съдържа витамин В6, който може да доведе до смущения в съня, ако се приема късно вечер. Не шофирайте и не оперирайте с машини, докато употребявате този продукт. Само за периодична употреба. Не използвайте повече от 7 последователни дни. Не се препоръчва за лица под 18 год., за бременни или кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
За възрастни: поставете 1 таблетка под езика и изчакайте да се разтвори. За оптимални резултати, приемайте непосредствено преди лягане. В отделни случаи е достатъчна и половин таблетка.

Съдържание: в 1 табл. дн. доза
Мелатонин 2,5 mg 2,5 mg


Други съставки: Сорбитол, магнезиев стеарат, аромат на страстниче.


20,90 лв. 13.00лв.

Начин на приемане

Поставете една таблетка под езика и изчакайте да се разтвори.

Каква цел има

За укрепване на имунната система и здравето

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 таблетки

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Мелатонин 2.5 мг 100 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за спокоен и пълноценен сън Мелатонин 2.5 мг 100 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.