Мелатонин 3 мг 60 таблетки

Продукт №: G004525
Код на производителя: 109066

Естествен хормон против безсъние

  • Марка: GNC

Мелатонинът е хормон намиращ се в организма, който подпомага за по-спокоен сън. GNC Мелатонинът облекчава в случай на безсъние, подсигурява нощно спокойствие и добро общо здраве. Сега да спите добре през нощта е още по-лесно с GNC Melatonin – натурална нощна шапчица.


12,51 лв. 8.90лв.

Начин на приемане

1 таблетка 20 минути преди лягане

Каква цел има

За спокоен сън.

Странични ефекти

Възможни странични ефекти са главоболие, стомашни болки или сутрешна умора. Вероятността от тяхната поява се увеличава при по-висока доза. Не се препоръчва на бременни или кърмещи, както и за хора, които взимат медикаменти изписани с рецепта. Мелатонинът не е предназначен за употреба от лица на възраст под 18 години!

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Витамин B6 (Пиродоксин) 10 mg 0%
Калциев карбонат 63 mg 0%

За Умора, стрес и памет Виж всички 56 продуктa

Стресът и умората са  ответни реакции, чрез които организмът се стреми да се адаптира към случващото се в живота ни.  При стрес, депресия, преумора и безсъние, паметта рязко се влушава. Добрата памет не е само въпрос на генетични заложби и тренинг. Тя може да се удължи, като доставяме необходимите хранителни вещества на мозъка, улесняващи работата на невроните.

Коментари към Мелатонин 3 мг 60 таблетки

Добави коментар
Естествен хормон против безсъние Мелатонин 3 мг 60 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Умора, стрес и памет на GNC, моля свържете се с нас на 0879202042.