Мелатонин 5 мг 180 таблетки Natural Factors

Продукт №: G005208
Код на производителя: 2718

Естествен продукт срещу трудно заспиване и безсъние

Мелатонин 5 мг 180 таблетки Natural Factors е 100% чист и извлечен от неживотински източници. Сублингвалните таблетки осигуряват ефективно и последвателно усвояване.

При безсъние:

Заспивате трудно? Въртите в леглото часове наред, будите се по няколко пъти на нощ и/или се събуждате твърде рано сутрин? Често ви се налага да пътувате на далечни разстояния и заради часовата разлика изпитвате сериозни проблеми със съня? Ако нарушенията на съня продължат дълго във времето, те могат да предизвикат хронична умора, депресия, слаба концентрация и други.

Мелатонин допринася за възстановяване на спокойния нощен сън при по-възрастни, хора, които пътуват често, подложени са на силен стрес и/или работят на смени.

Мелатонин синхронизира нормалния биологичен ритъм на бодърстване и сън, и скъсява времето, необходимо за заспиване. Спомага за удължаване на съня.

Мелатонин не води до привикване.

Приложение:
Допринася за поддържането на нормалната функция на съня.

Забележки:
Не се препоръчва за бременни, кърмещи и деца. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани.

Дозировка:
Да се приема по 1 таблетка вечер преди лягане. Таблетките се поставят под езика до пълното им разтапяне. Периодът на приемане е до 4 седмици.

Съдържание в 1 таблетка дн. доза
Мелатонин 5 mg 10 mg


Други съставки: Монохидратна лактоза, микрокристална целулоза, ментова есенция, натриева кроскармелоза, растителенмагнезиев стеарат.


28,38 лв. 18.55лв.

Начин на приемане

В продължение на 4 седмици да се приемат вечер, преди лягане по 1-2 таблетки, като ги поставите под езика до пълното им разтваряне.


Каква цел има

За подобряване качеството на съня.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90 дози
Количество в опаковка 180 таблетки
Количестно на доза 2.00 таблетки

За За Съня и Нервите Виж всички 31 продуктa

Добавки който стимулират организма за по добър сън и успокояват нервната система.Тези продукти са предназначени да стимулират организма да отпочива което води до възстановяването му.

Коментари към Мелатонин 5 мг 180 таблетки Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт срещу трудно заспиване и безсъние Мелатонин 5 мг 180 таблетки Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За Съня и Нервите на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.