Мелатонин 5 мг 90 таблетки Natural Factors

Продукт №: G005808
Код на производителя: 2717

Естествен продукт за спокоен и пълноценен сън

Мелатонин 5 мг 90 таблетки Natural Factors е хормон, който присъства нормално в организмите на всички живи същества. Произвежда се в епифизата и се отделя само нощем. Той играе много важна роля по отношение на денонощния цикъл бодрост – сън. С напредването на възрастта или под влияние на други фактори, основно – свързани с повече стрес и напрегнат начин на живот, секрецията на мелатонин рязко започва да намалява. В резултат от това настъпват нарушения на съня, които могат да се повлияят много добре от допълнителния внос на мелатонин.

При нарушения на съня:

Безсънието е често срещано явление при по-възрастните или при хора, които водят активен начин на живот, пътуват често на далечни разстояния и трябва да се приспособяват към часови разлики, работят на смени и др. Под влияние на тези и други фактори, синтезът на хормона на съня – мелатонин, започва да намалява. В резултат от това, човек изпитва трудности със заспиването, буди се често през нощта, събужда се твърде рано сутрин и не е в състояние да спи повече от 5-6 часа…

Мелатонин допринася за настъпването на нормалния сън и правилната дейност на нервната система. Възстановява естествения цикъл на съня и регулира ритъма сън – бодрост. Спомага за увеличаване на общото време на сън. Намалява времето за заспиване.

Мелатонин не води до привикване.

Приложение:
Допринася за поддържането на нормалната функция на съня.

Забележки:
Не се препоръчва за бременни, кърмещи и деца. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
Да се приемат по 1-2 таблетки вечер преди лягане. Таблетките се поставят под езика до пълното им разтапяне. Периодът на приемане е до 4 седмици.

Съдържание: в 1 таблетка 10 mg
Мелатонин 5 mg 10 mg
(неживотински източник)    


Други съставки: Монохидратна лактоза,микрокристална целулоза, ментова есенция, натриева кроскармелоза, растителенмагнезиев стеарат.


16,39 лв. 10.70лв.

Начин на приемане

В продължение на 4 седмици да се приемат вечер, преди лягане по 1 таблеткa дневно, като ги поставите под езика до пълното им разтваряне.

Каква цел има

За подобряване качеството на съня.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90 дози
Количество в опаковка 90 софтгел капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За За Съня и Нервите Виж всички 31 продуктa

Добавки който стимулират организма за по добър сън и успокояват нервната система.Тези продукти са предназначени да стимулират организма да отпочива което води до възстановяването му.

Коментари към Мелатонин 5 мг 90 таблетки Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт за спокоен и пълноценен сън Мелатонин 5 мг 90 таблетки Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За Съня и Нервите на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.