Метаболик ресет ягодов шейк, 31.5 g

Продукт №: G004738
Код на производителя: NW084

Продукт на растителна и билкова основа

Ягодовият шейк на Nature’s Way притежава от витамини, минерали, фибри и други ценни съставки. Притежава екстракт от стевия пък, допълнително обогатява суплемента, преобраувайки го в голяма витаминозна бомба, която ще неутрализира всички вредни мазнини, ще редуцира уникалното усещане за глад и ще достави на тялото всички полезни съставки, от които има необходимост. Стевията е многогодишно тревисто растение, популярно под наименованието медената билка заради приятния си вкус.


96.88лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Консумирайте по две лкъжички дневно разтворени в чаша вода.

Каква цел има

Подпомага храносмилателната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 20 дози
Количество в опаковка 31.5гр.
Количестно на доза 1.58.гр.
Съставка Грамаж Процент
Витамин B1 (Тиамин) 0.38мг. 0%
Витамин B12 (Кобаламин) 1.5мгр. 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 0.6мг. 0%
Витамин C 15мг. 0%
Витамин D 2.49мг. 0%
Калций 375мг. 0%
Магнезий 97.5мг. 0%
Цинк 3.75гр. 0%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Метаболик ресет ягодов шейк, 31.5 g

Добави коментар
Продукт на растителна и билкова основа Метаболик ресет ягодов шейк, 31.5 g не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.